Welkom! Cultuureducatie mag nu niet stilstaan. Graag gaan wij in gesprek over een aanbod van creatieve en impactvolle workshops die wél mogelijk zijn. Flexibel en veerkrachtig zijn is de kunst, neem contact op info@holy.nl wij zien er naar uit!

Eerlijk zullen we alles delen

Welvaart en genoeg te eten hebben, is niet voor iedereen vanzelfsprekend. En het bepaalt voor een groot deel je kansen in het leven. Clips for GROW geeft jou de mogelijkheid over dit thema na te denken en je ideeën over een eerlijke, wereldwijde voedselverdeling aan iedereen te laten zien. Al ruim 500 jongeren gingen je voor. Met hun animatieclips inspireerden zij anderen om ook bij te dragen aan een eerlijk voedselsysteem. Zo zijn hun clips breed verspreid en vertoond in o.a. supermarkten, metro’s en trams door het hele land!

 • Nieuw HOLY project 2012: Clips for GROW

  Sluit je samen met HOLY aan bij GROW en wordt supporter!

 • Clips for GROW genomineerd voor IPON Awards 2014!

  Clips for GROW is genomineerd als meest innovatieve project op het gebied van mediawijsheid voor de IPON Awards 2014. 

 • Clips for GROW vs. Puberruil

  Clips for GROW werkte samen met Oxfam Novib mee aan KRO’s Puberruil. De aflevering werd afgelopen zondag 4 augustus uitgezonden.

 • Prijsuitreiking Clips for GROW

  In de week voor en na de mei vakantie werden de prijswinnaars van de GROW campagne tijdens de les verrast door medewerkers van HOLY die flink

Clips for GROW reizen verder!

250 animaties online