Unfair - Ihsane Bougarchouh en Rasia Abdoel

Tijdens de Clips for GROW workshops maakten 500 jongeren animaties over honger in de wereld en een eerlijke voedselverdeling in de toekomst. Genomineerden Ihsane en Rasia combineren een positief toekomstperspectief met een humoristische en herkenbare kijk op de problemen van nu.Doe mee!

Bepaal mee of deze clip er met de klassenprijs vandoor gaat. Elke view levert een punt op en elke like twee punten. Zet ook anderen aan tot nadenken door deze clip te delen!

Over ons

Ihsane (15 jaar) en Rasia (16 jaar) zitten in klas 4 VWO van het Sint-Montfortcollege in Rotterdam.

Over onze Clip

Wij laten met onze clip duidelijk zien dat wij het een grote zonde vinden dat wij in Nederland teveel aan eten hebben en dat we dat teveel niet goed gebruiken. Iedereen gooit wel eens eten weg omdat hij/zij er geen zin meer in heeft, maar dat willen wij met onze clip juist tegen gaan. Verder hebben we ook duidelijke plaatjes gekozen zodat het niet te moeilijk te ontcijferen zou zijn wat onze bedoeling is. We wilden het duidelijk houden. 

Over Clips for GROW

Omdat we nog nooit zelf een filmpje hadden gemaakt, was dit iets nieuws voor ons. Er werd goed uitgelegd hoe je te werk moest gaan en als je om hulp vroeg, kreeg je dat ook.