Be Fair! (3/15) - Karisha van Rossum en Beryl Sicam

Tijdens de Clips for GROW workshops maakten 500 jongeren animaties over honger in de wereld en een eerlijke voedselverdeling in de toekomst. De genomineerde clip Be Fair, legt een verband tussen vervuild grondwater en de producten in onze supermarkt.Doe mee!

Bepaal mee of deze clip er met de klassenprijs vandoor gaat. Elke view levert een punt op en elke like twee punten. Zet ook anderen aan tot nadenken door deze clip te delen!

Over ons

Wij (Karisha en Beryl) vinden dat mensen zich moeten realiseren in wat voor situaties de mensen leven die onze producten produceren leveren.

Over onze clip

Met ons filmpje willen wij duidelijk maken dat wij hier zelf ook invloed hebben op dit fenomeen. Er moet voor producent (de boeren) en consument wederzijds voordeel zijn. Ook hopen wij dat mensen niet wachten tot hun omgeving een stap neemt, maar dat ze zelf het initiatief nemen.

Over Clips for GROW

Het leukste aan de workshop vonden wij dat je zelfstandig aan je filmpje kon werken en dat je de mogelijkheid kreeg om een boodschap over te brengen aan anderen.