Blog

Op het blog van Clips for GROW houden we je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom het project en lees en zie je wat anderen bezighoudt. Denk jij een leuk blog item voor ons te hebben? Mail naar info@holy.nl

Stel jouw vraag aan Farah Karimi!

Wat voor vragen heb jij over de wereldvoedselverdeling? Wat wil je weten over ontwikkelingshulp? Of heb je vragen over Oxfam Novib? De komende weken kun je al deze vragen stellen aan Farah Karimi, algemeen directeur van Oxfam Novib. Zij zit klaar met haar team om jouw vragen te beantwoorden, dus waar wacht je nog op? Bekijk hieronder het introductiefilmpje van Farah of surf meteen door naar de website om je vraag te stellen.

Wist je trouwens dat Farah ook lid is van ons Clips for GROW-expertpanel? In de Clips for GROW-expertfilms gaat Farah in gesprek met met Jan Kees Vis (Global Director Sustainable Sourcing Development bij Unilever) en Johan van der Gronden (directeur WNF). Farah vertelt onder meer over haar inzichten, mogelijkheden en oplossingen als directeur van een grote NGO voor een eerlijkere wereldvoedselverdeling. 

Meer

Later Eerder