Blog

Op het blog van Clips for GROW houden we je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom het project en lees en zie je wat anderen bezighoudt. Denk jij een leuk blog item voor ons te hebben? Mail naar info@holy.nl

Prijsuitreiking Clips for GROW

In de week voor en na de mei vakantie werden de prijswinnaars van de GROW campagne tijdens de les verrast door medewerkers van HOLY die flink met prijzen uitpakten en de winnaars en de klassen zo in het zonnetje zetten.

In Den Haag werd op het Haags Montessori Lyceum de tweede social media prijs uitgereikt. Een kookboek vol met eerlijke gerechten.

De vraag blijft hoeveel views van de 474 direct te linken zijn aan school. Op de vraag hoe zij tot dit aantal waren gekomen was het antwoord simpel. ’’Om te beginnen hebben we de hele school een mailtje gestuurd met de vraag om een clip te bekijken.’’

De winnaars van de social media prijs van het Amsterdams Lyceum West hadden ook de rest van de school gevraagd te liken, maar hadden ook familieleden en vrienden over de hele wereld aangespoord om de clip Shall I take it?!? te bekijken en te liken. Dat was te merken: in de campagne week werd hun clip bijna duizend keer bekeken.

Ihsane en Rasia wisten met hun clip Unfair de juryprijs in de wacht te slepen. Een Ipod-touch, waar een deel van de 16gb in beslag was genomen door de vijftien animatieclips, waarmee zo hard campagne is gevoerd. Zoals hieronder te zien waren de dames heel erg blij met de Ipod en zullen ze deze eerlijk delen.

 

Meer

Later Eerder