Blog

Op het blog van Clips for GROW houden we je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom het project en lees en zie je wat anderen bezighoudt. Denk jij een leuk blog item voor ons te hebben? Mail naar info@holy.nl

Nieuw HOLY project 2012: Clips for GROW

Duurzaamheid, eerlijk eten en actief burgerschap staan bij HOLY hoog in het vaandel. Daarom sluit HOLY zich aan bij GROW - de wereldwijde campagne van Oxfam Novib met als doel: een eerlijke, wereldwijde voedselverdeling. Sluit je ook aan en word GROW-supporter!

Door mee te doen aan Clips for GROW kun jij je steentje bijdragen aan een eerlijke voedselverdeling. Met je animatieclip toon je jouw positieve gedachte, oplossing of andere bijdrage aan het voedselprobleem. Deze clip gebruik je voor een sociale-media-campagne waarmee je anderen inspireert om ook mee te doen!

 

Meer

Clips for GROW genomineerd voor IPON Awards 2014!

Clips for GROW is genomineerd als meest innovatieve project op het gebied van mediawijsheid voor de IPON Awards 2014. Het project is één van de drie genomineerden die kans maakt op de Innovatieve IPON mediawijsheid.net Award!


Het expertisecentrum Mediawijzer.net heeft tot doel mediawijsheid te bevorderen, met speciale focus op jongeren tussen de 10 en 14 jaar.

Meer

Later Eerder